BrigitteH Connieykq LaneOLoug PSG Paita Maurine FranCulle

Maurine Inter Milan Paita JosefaSc

Maurine jalkapallo pelipaidat lapsille JaxonPea
Stoken keskikenttäpelaaja James McClean on maksanut kahdelle lapselle nautinnon matkalle Disneylandiin, kun he menettivät isänsä huhtikuussa.

Thomas Burke, entinen jalkapalloilija ja valmentaja Trojansin jalkapalloseuralla Derryssä, Pohjois-Irlannissa, kuoli traagisesti sydänkohtaukseen kaksi kuukautta sitten 31-vuotiaana. McClean PSG Paita halusi auttaa myös kaksois-nelivuotiaita Aoifea ja Adamia. kuten äiti Bronagh.

Bronagh oli pyytänyt ihmisiä lähettämään lapsille mahdollisimman monta syntymäpäiväkorttia. Hänen verkkopalvelussaan syntyi yli 3000 korttia, mutta 31-vuotias McClean sai uuden yllätyskaupan.

Vastauksena kaikkiin vastaanotettuihin kortteihin Bronagh sanoi: ‘He ovat kokeneet niin paljon kipuja ja käsittelevät edelleen paljon.

Tämä lämmittävä ele on vastoin Irlannin tasavallan kansainvälisen McCleanin pahapojan mainetta.

Maaliskuussa McClean poisti kiireellisesti viestin, joka osoitti hänelle yllään musta balaklava opettaessaan lapsilleen mitä hän kuvasi historian Real Madrid Paita ‘oppitunniksi’.

Klubi sai hänelle sakkoja kahden viikon palkoillaan verkossa räjäytetyn sosiaalisen median viestin perusteella.

McClean on myös tunnetusti kieltäytynyt käyttämästä unikkoa paidassaan muistokaudella valitsemalla kiistanalaisen kannan verisen sunnuntain verilöylyn muistoksi, jonka aikana hänen kotimaassaan Derryssä murhattiin 13 aseistamatonta kansalaista.
\r

\r

\r
DeborahBr Fotballdrakter IsobelMor
JohnetteF camisetas de futbol ShadncVo
VQCVeola http://www.acasadagandara.com/Argentina/7934-Maglia MatildaGe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *